e-post@pedago.fi Information om Pedago
  start > utbildning
 Det lönar sig att utbilda sig i de programsystem man skaffar till sin organisation - det inser allt flera.
Problemet är ofta tidsbrist och tid är faktiskt även pengar ifall man råkat inhandla fel utbildning. Därför är det extra viktigt att välja rätt utbildning och rätt utbildningspartner.
Pedago vill underlätta för att skapa individuell kompetensutveckling inom IT. Vi har lång erfarenhet av att arrangera utbildningar. Sedan hösten 1997 har vi framgångsrikt använt blandade utbildningstekniker för utbildning i kontorsprogram som Microsoft Office.

     
       
   
 

Vad kostar det egentligen att äga och använda en dator? Gartner Group, och andra marknadsledande analysföretag, anser att endast en fjärdedel av den egentliga kostnaden är utrustning och program. En annan fjärdedel är administation, internetuppkoppling och liknande. Resten, alltså hälften, handlar om problem som användare har med anvädningen av systemen.

     
   
  Minska de dolda kostnaderna genom att utbilda dig och din organisation.  Frågor som ofta dyker upp är hur man går till väga och vilken utbildningform som passar de individuella behoven.Här kan vi inledningsvis hjälpa till med guidning i vilka utbildningsformer som passar och i vilken mängd.      
   
  Vill du veta mera kontaktar du oss per e-post eller ringer +358 18 12060. Vi kan komma till din arbetsplats och presentera våra förslag.      
 

 

     
 

 

Till toppen